3G/GSM bordtelefoner

Den udbredte brug af mobilnettet til alle typer af telefoni, har medført et udvidet behov for mobiltelefoner i samme design som en traditionel fastnet telefon. En mobiltelefon, der har de samme kvaliteter som de "gamle" almindelige analoge telefoner.

En fastnet telefon havde den fordel, at man vidste præcist hvor den var placeret, så når man ringede til et givent nummer, så ringede telefonen et bestemt sted, eksempelvis i bogholderiet.

Med personlige mobiltelefoner forsvandt denne funktionalitet, hvorfor mange virksomheder har efterspurgt bordtelefonen i ny indpakning.

Dette behov dækker vi med bordtelefoner til mobilnettet, altså med et simkort i, fra bl.a. Jablocom og Santok. En bordtelefon er i princippet en almindelig mobiltelefon. Den forsynes med et simkort og har de samme funktioner (f.eks. SMS), men i en udformning som en analog bordtelefon.

Man skal derfor sikre sig, at 3G/2G bordtelefon placeres et sted, hvor den valgte operatør har god dækning. Man skal være opmærksom på, at ligesom med almindelige mobiltelefoner vil lav signalstyrke kunne medføre f.eks. sus på samtalen.

En 3G/2G bordtelefon er ikke en 100% erstatning for en fastnettelefon, men forudsat at den opsættes på en placering med god signalstyrke, har man en god og fleksibel løsning med mobilnettets mange muligheder.


Bestil