HJERTET AF DIT M2M NETVÆRK - Cradlepoint 4G router

Cradlepoint COR-serien er bygget til dit M2M netværk. Det er en prisbillig, meget kompakt router designet til kritiske forretnings-og entreprise applikationer, der kræver 24x7 tilslutning.

Med sin kompakte størrelse, slankt metal kabinet, monteringsbeslag og stik til eksterne mobilbredbånds og WiFi-antenner, er COR IBR600 4G routeren fra Cradlepoint ideel til brug i løsninger med krav om høj tilgængelighed til applikationer som pengeautomater, kiosker, overvågning, køretøjer mv.

Få øjeblikkelig netværkstilslutning med en Cradlepoint COR; bare aktiver det indbyggede modem og gå! Ideel til indsættelse som en primær forbindelse i løsninger, hvor kablet Internet ikke er tilgængeligt. Den understøtter også de traditionelle kablede datanetværk, såsom DSL eller kabel for maksimal netværk fleksibilitet.

COR IBR600 forøger din Internet oppetid og sikrer maksimal sikkerhed for forretningsdriften via funktioner som failover / failback. Når COR IBR600 routeren er konfigureret til det, kan routeren registrere eventuelle netværksfejl og problemfrit skifte over til en andet aktiv forbindelse for at holde forbindelsen.

COR IBR600 giver også en sikker og pålidelig VPN-funktionalitet, der giver brugerne mulighed for at oprette, administrere og tilslutte op til 5 samtidige IPSec VPN-sessioner. Det giver mulighed for sikker adgang til virksomhedens netværk for virksomhedsapplikationer og giver en sikker måde at overføre følsomme data til og fra en ekstern site.