Tecdesk 3600 3G bordtelefon med Bluetooth

Tecdesk 3600 3G bordtelefon med Bluetooth og fuld support af HD voice, som giver den bedst opnåelige samtalekvalitet.

TD3600 leveres med et 2,8” farve display, fuld HD voice support, Bluetooth 2.1, håndfri samtale via den indbyggede højtaler samt en separat headset knap.

Designet er optimeret efter funktionalitet hvorfor TD3600 har fået nye og bedre taster, 8 hurtigtaster med hukommelse, et nyt robust strømstik i stedet for mini USB og ikke mindst en LED-lampe, som lyser ved en aktiv samtale, så det ses at brugeren er optaget ved brug af headset. Designet er helt nyt og udstråler en høj kvalitet.

TD3600 har også fået en Hot Dial funktion, som giver mulighed for at indsætte et fast telefon nr., som TD3600 ringer direkte op til når man løfter røret. Denne funktion er velegnet alle steder hvor man ønsker en offentlig telefon der ringer op til det samme nr. automatisk hver gang man løfter røret. Det kan eksempelvis være i en hotel reception, hvor gæster kan ringe efter en taxa. Santok har arbejdet videre med den medfølgende PC Suite software, som bruges ved tilslutning af TD3600 til en PC og via denne kan kontakter lægges ind og synkroniseres med telefonen, man kan sende sms, ligesom man kan bruge TD3600 som modem. I TD3600 er der plads til 2000 kontakter i hukommelsen.